Ring ring, foute boy alarm!

Een jongen die niet ziet hoe awesome jij bent, is jou sowieso niet waard. Maar hoe leuk is hij zelf eigenlijk? Check de signs.

Kun je één of meerdere items aankruisen, dan is het tijd om heel hard weg te rennen!

 

[1] Hij reageert niet op jouw berichtjes en laat alleen iets horen wanneer het hem uitkomt.

 

[2] Jullie hebben ook leuke momenten waarop jullie met elkaar lachen, maar eigenlijk overrulen de slechte. Vooral de ongemakkelijke gesprekken en de ruzies.

 

[3] Elke keer als jij vraagt hoe het met hem gaat, ben je oprecht geïnteresseerd. Maar wanneer jij iets over jezelf vertelt, luistert hij eigenlijk niet. Sterker nog, hij weet niet eens de naam van jouw furry friend.

 

[4] Hij heeft eigenlijk een heel irritant lachje. En hij lacht ook altijd op de verkeerde momenten. Wanneer jij je bezeert, bijvoorbeeld. 

 

[5] Eigenlijk draait het bij hem maar om één ding. En dat is niet het opbouwen van een band met jou. 

 

[6] Hij vindt jouw vriendinnen niet leuk. (En jouw vriendinnen vinden hem ook niet leuk. Warning!)

 

[7] Jouw liefde voor series maakt hij continu belachelijk. (Ehh, nobody touch your Pretty Little Liars!) Maar als jij begint over zijn Star Wars verslaving, is meneer op zijn teentjes getrapt. Als in: nu praat ik heel de dag niet meer met je. Kinderachtig!

 

[8] Hij is steeds afgeleid door andere meiden. Dat komt volgens hem door zijn flirterige karakter. Maar jij weet eigenlijk wel beter.

 

Run, girl, run!

 

Fotografie: Ashley Barett