OMG!

Je hebt nog maar een paar uur om je klaar te maken voor jouw big Christmas party. Haal diep adem en neem nog even de tijd voor deze no stress tips!

 

[1] Jump jump

Zoek afleiding. Sla een leuk boek open, zet Taylor Swift aan en zing en dans keihard mee of ga even naar buiten met de hond. Alles wat helpt om je gedachten (en zenuwen) te verzetten, is goed.

 

[2] Helping hand

Okay, jij bent niet de enige met stress, Je zusje heeft een bad hair day, je moeder legt de finishing touch aan het kerstdiner en je vader haalt nog last minute hout voor de haard. Grijp je kans om in aanmerking te komen voor favorite family member of the year en help ze een handje.

 

[3] Hello giggles

Ultiem recept tegen spanning? Lachen! Check hier bijvoorbeeld de Jimmy Fallon-filmpjes of de funny videoclips met Doug the Poug en the Holiday Hamsters!

 

[4] Hi Ha Healthy

Oké, het is nu heel verleidelijk om alle kerstkransjes uit de boom te rukken. Ga liever voor een healthy snack als een fruitsalade of volkorenkoekjes en je hebt daarna in ieder geval geen stress dat je niet meer in je jurk past.

 

[5] Escape

Ontsnap samen met je beste vrienden aan de christmas craze van je familie. Probeer kerstige make-up looks uit op elkaar en bak kerstkoekjes. En zet daarna een cheesy kerstfilm op of speel de CG! Eindejaarsgame.

 

Fotografie: Terry Doyle