De allerleukste classics

Van die films die je té vaak gezien hebt, je kent ze wel. Als je een uur door Netflix gespit hebt en niks leuks bent tegen gekomen, zijn deze 5 movies altijd een goed idee. 

1. Mean Girls
Duh! Een echte klassieker onder de meidenfilms. Als jij het citaat 'On Wednesdays we wear pink' of 'You can’t sit with us!' nooit gebruikt hebt… Dan moet je deze zeker nog eens kijken!

2. A Cinderella Story
En Another Cinderella Story. De ene met Hilary Duff, de andere met Selena Gomez. Plot? Hetzelfde als bij Assepoester. Een meisje wordt gebruikt als slaaf door haar stiefmoeder en wekt interesse bij een hot guy. Soms mag je even in sprookjes geloven, toch? 😉

3. She’s All That 
Een populaire jongen neemt de weddenschap aan dat hij van de nerd van school een populaire chick kan maken. Zij heeft daar alleen niet zo’n zin in. Hij begint haar steeds meer te waarderen zoals ze is, zij ontdekt het sociale leven. En ja… er hangt ook romantiek in de lucht!

4. What A Girl Wants 
Die gaat over een meisje dat haar vader niet kent, en er op een dag achter komt dat hij president is. Ze besluit hem een bezoekje te brengen en schopt daarmee zijn leven in de war. Oeps!

5. She’s The Man
Een meisje gaat undercover als haar broer naar zijn school gaat. Daar wordt ze verliefd op haar huisgenoot. We hoeven je niet uit te leggen dat dit één en al chaos wordt. Love!

Welke film kan jij blijven kijken?