Het is bijna weer zover: de zomerse cliffhanger van GTST! CG! verklapt alvast wat…

Eindelijk is het zover: Noud (Ruud Feltkamp) en Nina (Marly van der Velden) gaan trouwen. Terwijl Nina duidelijk last heeft van huwelijksstress, heeft ze niet door dat Wiet (Pip Pellens) het echte gevaar vormt. Wiet heeft haar zus Sjors (Inge Schrama) laten geloven dat ze zich bij het huwelijk van haar grote liefde Noud heeft neergelegd, maar niets is minder waar. In het geheim beraamt ze een plan om voorgoed van haar rivale Nina af te komen. Zonder na te denken over de gevolgen zet Wiet haar plan in werking.

Laura (Jette van der Meij) en Lorena (Gigi Ravelli) maken zich steeds meer zorgen om Jef (Bartho Braat). Sinds zijn vertrek naar het buitenland met Tanya (Mary-Lou van Stenis) hebben ze niets meer van hem vernomen. Ze hebben de hulp van Jack (Mark van Eeuwen) ingeroepen bij het traceren van de mysterieuze vrouw. Tanya, die inmiddels alleen is teruggekeerd naar Meerdijk en zich voordoet als Tineke, wordt er heel nerveus van dat ze haar steeds meer op het spoor zijn. Wanneer Lorena uiteindelijk het dossier van Tanya in handen krijgt, blijkt zij nog veel meer op haar kerfstok te hebben. Kan Tanya hen vertellen waar Jef is?

Maxime (Marjolein Keuning) schrikt als haar grote vijand Nick (Christophe Haddad) terug blijkt te zijn in Meerdijk. Hoewel Nick beweert dat hij is veranderd, gelooft Maxime niet dat hij nu ineens wel te vertrouwen is. Ook voor Charlie (Lieke van Lexmond) is de komst van de vader van haar kind verwarrend. Net nu zij en Rik (Ferri Somogyi) het vertrouwen tussen elkaar aan het herstellen zijn. Wat wil Nick van Maxime en Charlie? Is hij echt veranderd of is hij toch iets van plan?

Uitzending: vrijdag 8 juli tussen 20.00 uur en 20.30 uur bij RTL 4.