En rock it like Romee!

De show van Jeremy Scott was weer totally CRAY, zoals we hem kennen;-)

Het Barbie thema dat hij vorig jaar neerzette, liet hij ook dit jaar weer doorschemeren in z'n nieuwe, stunning collectie (bekijk de foto's in de fotogalerij).
Daarnaast is de Jeremy Scott beauty look ook weer off the hook! 

Daarom hier een easytodo stappenplan om hem zelf te maken,  get the look now:

STAP 1: BASIC BEGINNINGS
Breng foundation aan over je gezicht, gebruik een sponsje of make-up ei om de foundation zo goed mogelijk verdeeld aan te brengen op je gezicht.
Foundation – Maybelline €14,49
 


STAP 2: EYELINER
Breng zwarte winged eyeliner aan. Tip: gebruik hiervoor een vloeibare eyeliner met een dun kwastje. Houd ook altijd wattenstokjes bij de hand om je notsofleeky eyeliner bij te werken totdat die on point is.
Wet look eyeliner (zwart) – MUA €3,49


STAP 3: GET YOUR FREAK ON
Breng groene eyeliner aan op je arcadeboog (boven je bewegend ooglid, waar je normaal gesproken je donkere oogschaduw zet) en ga met de vloeiende vorm van je oog mee wanneer je deze zet. 
Plak een grote en een kleine ster aan één kant van je gezicht op je jukbeenderen. (Deze kun je vinden bij een hobbywinkel.)
Kaki eyeliner – L'Oréal Paris €11,99
Sterren – Karnevals Wierts €2,75


STAP 4: PINK IT UP
Ga terug naar het Barbie tijdperk en wordt dit keer je eigen living doll met de meest roze lipstick die je maar kunt vinden. Hierbij onze personal favourite van M.A.C:
Lipstick (Pickled Plum) – MAC €19,50


STAP 5: FINISH IT
Als laatste stap zet je je wimpers flink aan met mascara en woel met je handen door je haar om het wat extra volume te geven. Tadaa! Romee step aside please 😉
Showtime mascara – NYC €1,99

Fotografie: BrunoPress