van Zendaya!

Zendaya zag er weer flawless uit op de rode loper tijdens de 2nd Annual Diamond Ball.

De born to lead girl maakt haar huid eerst egaal met foundation. Vervolgens is ze aan de slag gegaan met een contourpalet. Gebruik net als Zendaya eerst de bruine tint om te contouren. Daarna de roze blush om jezelf een blosje te geven en het lichte kleurtje gebruik je om jouw jukbeenderen te highlighten.

Na haar foundation en het contouren is ze aan de slag gegaan met haar wenkbrauwen. Met een wenkbrauwpotlood kun je, je wenkbrauwen een strakker vorm geven en lichtelijk inkleuren, zodat het er netter en voller uitziet. 

Voor haar geweldige eyelook heeft Zendaya twee oogschaduwen gebruikt: goud en zwart. Hier heeft ze smoky eyes mee gemaakt. Om haar ogen net iets meer te accentueren heeft Zendaya de oogschaduw ook onder haar ogen gebruikt.

Met als finishing touch een zwart oogpotlood op haar waterlijnnepwimpers en een strakke winged eyeliner. 

Voor haar lippen heeft Zendaya eerst een lipliner gebruikt om haar mondvorm net iets meer te accentueren, daarna heeft ze haar lippen ingekleurd met de lipliner. Vervolgens gaat de lippenstift er overheen.  

Voor een shiny look heeft ze glitterpoeder op haar lichaam en gezicht gespoten. Perfect voor jouw party look!

Zendaya's make-up look is perfect voor een NYE feestje! Wil je deze make-up look zelf uitproberen? Shop dan de items hieronder: 

1. Foundation – Clinique €41,95

2. Wenkbrauwpotlood – H&M €3,99

3. Nepwimper – H&M €4,99

4. Contourpalet – Sleek €13,49

5. Body&Face glitterpoeder – HEMA €8

6. Oogschaduw goud – M.A.C €22

7. Oogschaduw zwart – M.A.C €20

8. Eyeliner – H&M €5,99

9. Oogpotlood – H&M €3,99

10. Lippotlood – M.A.C €15,50

11. Lippenstift – M.A.C €19,50