1 april!

Vandaag is het weer 1 april, tijd voor flauwe grappen, fake roddels en natuurlijk practical jokes.
Hier een paar leuke grappen van de afgelopen jaren.

1949: Ruim 60 jaar geleden dacht een radio-DJ uit Nieuw-Zeeland op 1 april leuk te zijn door aan te kondigen dat er een grote zwerm wespen naar Auckland kwam. Om jezelf te beschermen moest je je sokken over je broek trekken en honing op je gezicht smeren. Guess what? Het hele dorp liep er ‘s middags zo bij!

1986: Een tijdschrift uit Parijs schokte de inwoners door te melden dat de Eiffeltoren afgebroken zou worden en plaats zou maken voor een pretpark van Euro Disney…

2000: De Britse krant Daily Mail plaatste een groot artikel over een nieuwe uitvinding. Een nieuwe lijn sokken zou helpen bij het afvallen, door het vet uit je zweet te filteren. Yeah right!

2010: Google Translate is natuurlijk al superhandig, maar op 1 april 2010 werd er wel een hele speciale versie van gelanceerd. Een vertaler voor dieren, zo kun je er eindelijk achter komen wat je hond, kat of hamster je wil vertellen. Klinkt onmogelijk? Natuurlijk was ook dit een dikke vette grap.

En ook vandaag mogen we weer los! Op radio, tv, internet en in de krant staan weer de raarste berichten en is het uitkijken voor flauwe klasgenoten.

Wat is jouw beste 1 aprilgrap? Of ben je misschien zelf al in de maling genomen? Tell us!

Check trouwens ook onze Youtube Top 5 van grappigste video’s, slappe lach guaranteed!