Of ga je liever met Valerio mee naar…

Woehoeee, het is weer tijd om te chillen! 

Even geen schoolstress of saaie huiswerkopdrachten, maar gewoon een avondje bankhangen. You deserve it ;-). 

Benieuwd wat er allemaal op tv is? 
 

Grey’s Anatomy – 20:30 uur op NET5
Oh no! Vanavond is de voorlopig laatste aflevering van Grey’s :-(. Er wordt een man binnengebracht in het ziekenhuis die is vreemdgegaan. Zijn vrouw is erachter gekomen en heeft wraak op hem genomen. Ouch

Valerio International – 21:30 uur op NPO3
En we springen weer in het vliegtuig met Valerio! Dit keer neemt hij ons mee naar Dubai, waar hij de grootste dance-ondernemer van Nederland ontmoet; Duncan Stutterheim. Hij is bezig met een open-air versie te organiseren van Sensation. Daarna gaat Valerio door naar Parijs, waar hij Guillaume Philibert ontmoet. Hij is de eigenaar van het populaire sneakermerk Filling Pieces. En hij heeft een supertoffe verrassing voor Valerio.

De Beste Singer-Songwriter Van Nederland – 22:00 uur op NPO3
De zeven overgebleven kandidaten krijgen de eerste weekopdracht van Dotan. Ze volgen ook een masterclass bij Typhoon. Hun nieuwe skills mogen ze daarna meteen gebruiken. Ze gaan hun zelfgeschreven liedje namelijk spelen in de Westerliefde in Amsterdam. Wie maakt de meeste indruk en wint een bijzondere prijs?

FILMTIP
Costa! – 20:30 uur op RTL8
Zo fout dat-ie goed is ;-). In de zomerklassieker Costa! zie je Janet (Georgina Verbaan), die met haar zus Angela en haar vriendinnen op vakantie gaat naar Spanje. Daar ontmoeten ze de knappe Rens (Daan Schuurmans), een propper bij de plaatselijke discotheek.  Janet wordt verliefd op hem, maar de knappe vriendinnen van haar zus zien Rens ook wel zitten.


 

Gone Baby Gone – 20:30 uur op SBS9
Superspannende film met Casey Affleck en Michelle Monaghan. Patrick en Angela zijn privédetectives en lovers in Boston. Ze gaan samen op zoek naar een vierjarig meisje dat gekidnapt is. De lokale politie zit totaal niet op hun bemoeienis te wachten. Maar Patrick en Angela kennen alle duistere plekken van de stad. Ze zakken steeds dieper in de onderwereld, maar komen ook steeds dichterbij de waarheid.