Zit je al klaar?

We love de meivakantie. Na een dag leuke dingen te hebben gedaan, is het heerlijk om 's avonds cosy op de bank te kruipen. Of in je bed. Met popcorn. Heel veel popcorn.

Goede Tijden, Slechte Tijden – 20:00 op RTL4
What's going on in Meerdijk? De bewoners zitten nooit stil en er gebeurt altijd wel wat. Ludo gaat op onderzoek. Wie o wie werkt hem tegen? Anna moet Wiet heel wat vertellen. Rikki probeert met smoesjes onder een afspraak met Thijs uit te komen en Sjoerd is het een beetje zat dat Aysen hun relatie misbruikt voor het politieonderzoek.

Foute Vrienden – 20:30 op RTL5
Albert Jan, Klaas, Pim en Pepijn zijn goede vrienden. En samen lachen, dat kunnen ze wel. Eén voor één gaan ze op pad, met een oortje in. De anderen kijken van een afstandje via een televisiescherm mee en fluisteren wat de één moet zeggen. Awkward maar heel funny!

Coyote Ugly – 20:30 op Net 5
Zin in een film met America's Next Top Model-ster Tyra Banks? Ga voor Coyote Ugly! De jonge Violet Sanford (Piper Perabo) vertrekt naar New York om daar haar carrière als songwriter te starten. Het gaat allemaal alleen niet vanzelf. Gelukkig krijgt ze een baan aangeboden in nachtclub Coyote Ugly…

Brokeback Mountain – 20:30 op SBS 9
In de Amerikaanse staat Wyoming worden twee cowboys verliefd op elkaar. Homoseksualiteit in de jaren zestig is not done en dus worden ze gedwongen tot een 'normaal' leven met een vrouw. 

Harry Potter And The Half Blood Prince – 20:30 op Veronica
Je bent nooit te oud voor een beetje Harry Potter (Daniël Radcliffe) magic. Hij zit inmiddels in zijn laatste jaar op Zweinstein. Samen met zijn vrienden Ron (Rupert Grint) en Hermelien (Emma Watson) ontdekt hij wie de Halfbloed Prins is.