Zelf trendy crêpes maken? Check hier hoe!

Ingrediënten
• 400 gram bloem
• 6 deciliter melk
• 5 eieren
• 100 gram suiker
• 1 zakje vanillesuiker
• zout
• boter

1. Breng de melk rustig aan de kook. Meng ondertussen de bloem, suiker en zout.
2. Voeg er één voor één de eieren aan toe en klop alles tot een gladde massa.
3. Giet al kloppend heel langzaam de gekookte melk toe en klop dit alles tot een gladde massa (zorg dat er geen klontjes meer in zitten.) Je kunt dit met de mixer doen.
4. Laat het beslag minstens twee uur rusten, zodat het licht kan gisten.
5. Maak een koekenpan zeer heet en doe een beetje beslag in de pan. Niet te veel, want een crêpe moet licht en dun zijn.
6. Bak hem aan beide zijden goudbruin en presenteer hem met wat suiker, jam of nutella. Smullen maar!!

Bron: www.mijnreceptenboek.nl. Fotografie: Disney.