Check het recept!

Morgen is het Hemelvaartsdag en heb je vrij, hoera!

Wil je voor jezelf en je ouders een lekker ontbijtje maken om de dag goed mee te beginnen?

Dan zijn deze croissantrollen met chocolade én nootjes een héél goed idee! 😉

 

 

 

Wat heb je nodig?
– 1 blik croissantdeeg à 250 gram
– 2 eetlepels hazelnootpasta
– 2 eetlepels fijngehakte noten (bijvoorbeeld walnoten of pistache)

Hoe maak je ze?

1. Verwarm de oven voor op 200 graden. Haal het croissantdeeg uit het blik. Rol het deeg uit en snijd het in drieeën bij de verticale snijdranden. Laat de schuine snijranden aan elkaar.

2. Besmeer de stukken met een laagje chocolade pasta en verdeel er wat nootjes over. Rol het deeg op en snijd 'm in 3 stukken. 

3. Vet een muffinbakblik in met een beetje boter. Leg de rolletjes deeg hier in en zet ze ongeveer 12 minuten in de oven.

Klaar! Eetsmakelijk 🙂