Mega krullen maak je zo…

Een volle bos met shiny krullen, oh gosh, welke girl met stijl haar droomt daar niet van?

 

Het lijkt een onmogelijke taak om zulke Hollywood curls te maken, tot je deze tutorial hebt gezien!

 

 

 

Van super gepolijste krullen tot net-uit-bed-haar, deze haarstylist laat zien hoe je jouw stijle coupe omtovert tot een ultieme bos met curls.

 

In dit filmpje gebruikt de haarstylist de Babyliss Soft Curl, die is helaas nog niet verkrijgbaar in ons kikkerlandje. Maar ook met een andere dikke Babyliss krultang, zoals deze, kom je al héél ver.

 

Watch and learn…

 

Niet zo ’n fan van de krultang en bang voor geen-haar-meer-op-je-hoofd-horrorverhalen? Ook zonder elektrische apparaten en hitte maak je supergave krullen. CG! to the rescue met dit stappenplan:

1. Was je haar met een moisturizing shampoo en verzorg je lokken met conditioner. Maak het daarna handdoekdroog. Nu nog even goed doorborstelen en je bent ready voor stap 2.

2. Gebruik veel mousse en masseer het in je haar, vanaf de roots naar de uiteinden.

3. Voor wat meer stevigheid en stugger haar, gebruik je nog een zeezout spray. Spray die over je hele haar heen en kneed het daarna goed in.

4. En hoppa, aan de slag met de krul-zonder-tang. Hoe? Twist dunne strengen rond je vinger en föhn (op de koude stand). Dunne lokken geven meer krul, dikkere lokken geven slag.

5. Alle lokken drooggeföhnd? Föhn het dan nogmaals om de krullen los te schudden.

6. Nu nog wat haarspray en voila, pretty curls zonder krultang!