Wat kijk jij vanavond?

Geen plannen voor vanavond? Good! Want er zijn weer allemaal leuke programma's op tv die je niet mag missen.

Have fun! 😉 
 

Dag Tegen Pesten Special: Cyberbully – 20:30 uur op NPO3
Misschien heb je het al voorbij zien komen op CG!. Arie Boomsma en Jan Versteegh zetten zich in deze special in tegen online pesterijen. Ze ontvangen jongeren die last hebben van cyberpesters.

Dokter Hart – 20:30 uur op NET5
Zoe is niet bepaald een goed voorbeeld als het om relaties gaat. Toch vraagt Wade’s vader haar om love advice. Wade vindt dit behoorlijk frustrerend.

Beauty & The Geek Australia – 21:00 uur op TLC
Vanavond wordt een nieuwe groep mooie meiden aan nerdy boys gekoppeld. Ze gaan allemaal grappige en bijzondere uitdagingen aan die hun skills op de proef stellen.

Jane The Virgin – 21:25 uur op NET5
Jane weet niet zo goed wat ze van haar nieuwe baan moet vinden. Ze vermoedt dat haar vader ervoor gezorgd heeft dat ze de baan kreeg. Haar eerste opdracht is alleen om hem uit het script te schrijven.

FILMTIP
The Terminal – 20:30 uur op RTL8
Tom Hanks speelt Victor Navorski, een Iranese vluchteling die in 1998 aankomt op het Franse vliegveld Charles de Gaulle. Victor wil eigenlijk naar Engeland, maar komt het land niet in, omdat hij zijn paspoort en reisdocumenten kwijt is. In Parijs gebeurt hem hetzelfde en dus zit hij vast op het vliegveld. Hij kan geen kant op, en tovert de luchthaven om tot zijn nieuwe thuis. Bijzonder feitje: deze film vertelt het waargebeurde verhaal van een Oost-Europese immigrant.