Facewash? Guess again…

Helaas, aan alles komt een eind en ook aan de Halloween-pret! Tijd om alle witte schmink, fake blood en knalkleuren van je gezicht te vegen. Omdat schmink net wat hardnekkerig is dan foundation is jouw daily facewash misschien niet reinigend genoeg. En daarom heeft CG! producten bij elkaar gezocht die jouw gezicht weer shiny en super-clean maken…

 

Wattenbollen- en staafjes
Hiermee reinig je jouw gezicht het best, je komt namelijk bij elk plekje – naast je neusholtes, oogleden en mondhoeken. Easy!

 

Cold cream (verkrijgbaar bij de drogist)
Gebruik deze crème voor het verwijderen van make-up op crème-basis, zoals crèmeblushes, stains en waterproof make-up.

 

Mousse cleanser
Voor het verwijderen van make-upproducten als foundation en concealer is een mousse het makkelijkst te gebruiken.

 

Baby-olie
Handig bij make-upproducten op oliebasis of om lijmrestanten van je fake lashes te verwijderen. Begin je reinigingsritueel nooit met baby-olie. Als je dit over je make-up heen smeert, wordt het alleen maar moeilijker om alles eraf te krijgen.

 

Plakband
Net iets te heftig in de weer geweest met glitter? Je krijgt het eraf met plakband. Gebruik het alleen niet op plekken als je wenkbrauwen en haargrens.

 

Gezichtsreinigingsdoekjes
Alleen te gebruiken voor het verwijderen van alle restjes make-up en schmink die over zijn gebleven na de basisreiniging.

 

Hydraterende crème
Na het reinigingsritueel kun je nog een laag hydraterende crème aanbrengen om je huid te kalmeren. Be nice for your skin!