Harry Potter & meer op tv!

Kies jij vanavond voor een heerlijk avondje bankhangen? Lees dan snel verder voor onze tv-tips!

CG! heeft namelijk weer de leukste programma's van vanavond voor je op een rijtje gezet. Zak chips erbij, en enjoy!
 

MTV EMAs – 19:00 uur op MTV
Heb je afgelopen zondag de EMAs gemist? No worries, vanavond ga je gewoon in de herkansing. MTV zendt namelijk de herhaling van de hele show uit, woohoo!

The Big Bang Theory – 19:30 uur op Veronica
Vanavond probeert Sheldon met Alex te praten over haar geflirt met Leonard. Haar gedrag maakt Penny ook onzeker. In de aflevering daarna gaan de jongens naar een stripboekconventie. Ze verkleden zich als personages uit Star Wars. Tijdens een tussenstop gaat het alleen helemaal mis…

Love At First Kiss – 20:25 uur op Nederland 3
Wildvreemden maken weer kennis met elkaar door meteen te gaan zoenen. Smaakt het naar meer en gaan ze op een date, of zijn ze meteen al op elkaar afgeknapt? Dit experiment maakt duidelijk hoe belangrijk een eerste kus kan zijn.

Buitenlandse Bruiloft – 20:30 uur op NET5
In dit programma worden stellen gevolgd die elkaar in het buitenland hebben gevonden, en elkaar daar ook het jawoord geven. Elke cultuur heeft alleen zijn eigen tradities, en dit kan nog wel eens voor problemen zorgen. In deze aflevering zie je Ellen, die op vakantie de Turkse Sado ontmoette. Ze verhuist naar Turkije en wordt daar ten huwelijk gevraagd. Zij wilt graag haar bruiloft organiseren, maar Sado is het hier niet mee eens.

FILMTIP
Harry Potter and the Prisoner of Azkaban – 20:30 uur op Veronica

Harry zit in het derde jaar op Zweinstein. Een gevaarlijke moordenaar, Sirius Black, is ontsnapt uit de Azkaban-gevangenis. Iedereen is ervan overtuigd dat hij Harry wilt vermoorden. Harry leert om te gaan met de Dementors die naar Zweinstein zijn gestuurd om hem te beschermen, en hij komt achter het verontrustende verhaal van Sirius. 

 

Fotografie: BrunoPress