Wat kijk jij vanavond?

Blegh, wind en regen. Het weer bij uitstek om te genieten van je comfy oversized truien, een veel te zachte bank en lekkere kopjes thee (of misschien zelfs een winterse warme choco met slagroom, yum!). Benieuwd of er nog wat leuks op televisie is? Natuurlijk, er is genoeg!

Goede Tijden Slechte Tijden – 20:00 op RTL4
We love all the drama in Meerdijk. De dag dat Lucas en Vincent hun app lanceren komt dichterbij, maar – hoe kan het ook anders – de twee zijn het niet echt met elkaar eens. Want hoe moet dat nou precies met het feestje dat ze geven?

First Dates – 20:30 op NPO3
Het BNN-programma gaat op zoek naar eerste dates voor de deelnemers. Hoe spannend is dat? Een afspraakje met iemand die je niet kent terwijl de camera's op je gericht zijn. Springen de vonken kunnen er vanaf? Of horen we daar een awkward stilte vallen? 

De Roelvinkjes – 20:30 op RTL5
Aaah nee, het is alweer de laatste aflevering van de realitysoap De Roelvinkjes! En dat terwijl het genieten is om elke dinsdagavond weer mee te kijken naar de avonturen van Dries, Dave, Donny, Honoria en Luciënne. Nu alvast duimen dat er een seizoen twee komt…

Date Movie – 20:30 op SBS9
Een flauwe comedy op zijn tijd moet kunnen, toch? Als je daarvoor in the mood bent, ben je bij Date Movie helemaal aan het goede adres. In de de film denkt de wanhopige Julia (Alyson Hannigan) eindelijk de ware gevonden te hebben. Dat betekent een big fat Greek wedding, maar eerst moeten de ouders elkaar nog ontmoeten. Als dat maar goed gaat!

The Proposal – 20:30 – Net 5
Zakenvrouw Margaret (Sandra Bullock) maakt zich ze zorgen. Het lijkt er namelijk op dat zij het land uit moet. Tijd om actie te ondernemen. Om te voorkomen dat haar visum ongeldig wordt besluit ze dat het een goed idee is om met haar handsome assistent (Ryan Reynolds) te trouwen. Hij gaat akkoord als zij hem promotie geeft.