Het nieuwe seizoen & more op tv

Goed nieuws: je hebt de dramamaandag weer achter de rug! 😀

Chill jij vanavond lekker voor de tv? Check dan snel onze tv-tips, voor de must-see programma's van vanavond. 
 

The Big Bang Theory – 19:35 uur op Veronica
De jongens nemen Penny’s nieuwe vriend Zack mee naar een kostuumwedstrijd. In de aflevering daarna zet Leonard met zijn nieuwe idee zijn vriendschap met Sheldon onder druk.

Proefkonijnen – 20:30 uur op NPO3
Dennis en Valerio onderzoeken hoe je het beste een speurhond kunt ontwijken. Daarna gaan ze even relaxen. Ze willen erachter komen hoe je het beste kunt ontspannen.

Grey’s Anatomy – 20:30 uur op NET5
It’s all about Amelia. Zij mag de operatie van haar leven doen. Ze krijgt hierbij hulp van Stephanie, maar het blijkt toch moeilijker te zijn dan ze hadden verwacht.

Streetlab – 21:20 uur op NPO3
Oh boy… Wat gaan de jongens nu weer uitspoken?

De Beste Singer-Songwriter van Nederland – 22:00 uur op NPO3
Vanavond zie je weer 32 nieuwe singer-songwriters die in de voetsporen hopen te treden van Douwe Bob, Michael Prins en Stef Classens. Niet alleen de kandidaten, maar ook de jury is nieuw. Zo zie je Jacqueline Govaert en Spike en Vincent van Di-Rect naast Giel Beelen en Lex Uiting op de jurybank zitten.

FILMTIP
Beauty & The Briefcase – 20:30 uur op SBS9
Lane Daniels (Hilary Duff) werkt als modejournaliste. Maar als ze een artikel over liefde en carrières schrijft verandert dit allemaal. Haar baas stelt voor dat Lane een baan in de zakenwereld vindt om daar zoveel mogelijk mannen te gaan daten. Waarom? Zodat ze daar een nieuw stukken over kan schrijven. Interesting