Dit moet je zien vanavond!

Weg met je huiswerk, want na zo'n saaie schooldag heb je dat chill-avondje wel verdiend. Enne, er zijn ook genoeg programma's op tv die je niet mag missen.

Kijk je ook gezellig mee? 

3 Op Reis – 19:50 uur op NPO3
Vandaag trekken Jan Versteegh en Geraldine Kemper van Biarritz naar Madrid. Maar dit doen ze natuurlijk niet met z'n tweetjes. Vloggers Tessa en Steljos gaan met ze mee. 

Say Yes To The Dress: Randy Knows Best – Top 10 – 20:00 uur op TLC
Van bridezilla's tot moeders die onmogelijk te pleasen zijn; het komt allemaal voorbij in een dubbele aflevering van SYTTD: Randy Knows Best

Teen Mom OG – 20:15 uur op MTV
Maci, Farrah, Catelynn en Amber geven je weer een major update over hoe het met hun gezinnetje gaat. Wil je niet missen.

De Grote Superwetenschappelijke Proefkonijnentest – 20:30 uur op NPO3
Wanneer sla je met een auto over de kop? Hoe warm kun je het in een iglo stoken? En hoe kom je het snelst van je kater af? Dennis en Valerio jagen op het slimste Proefkonijn van Nederland. Doe je ook mee? 

FILMTIP
Message In A Bottle – 20:30 uur op SBS9
Theresa (Robin Wright) is een alleenstaande moeder en totaal niet van plan ooit nog een relatie aan te gaan. Maar dan vindt ze op het strand een fles met een romantische love letter erin. Ze publiceert 'm in de krant waarvoor ze werkt, en vindt steeds meer flessenpost. Ze besluit op zoek te gaan naar de afzender van de brieven.