Voor elke programma een andere snack

Op de CG!- redactie vinden we donderdagavond de beste tv-avond. Bij ieder programma van vanavond hebben we voor jou daarom een lekkere snack gezocht! Check hier wat je bij welk programma kunt eten.

Expeditie Robinson

20.30 uur RTL 5

Er zijn nog 7 kandidaten over en de strijd is spannender dan ooit! Wie is de echte Robinson? Anna-Alicia, Edith, Hans, Kees, Paulien of Zimra? Zij hebben op het eiland bijna nietsl te eten, maar jij kunt thuis wel deze lekkere nachos maken.

Benodigdheden:

– Een zak tortillachips naturel

– Een halve ui

– 1 teen knoflook

– Tomatenpuree

– Geraspte kaas

Pers de knoflook, snij de ui en meng het door de tomatenpuree. Leg de tortillachips in een ovenschaal, smeer het tomatenmengsel erovereen en bestrooi het met geraspte kaas. Zet de nachos 5-10 minuten in de oven tot de kaas gesmolten is.

Geer & Goor: Effe Geen Cent Te Makken

20.30 uur RTL 4

Lachen, gieren, brullen met Geer & Goor, daar hoort een gezellige snack bij. En wat is er nou gezelliger dan popcorn met witte chocolade en discodip? O-M-G dat wil je toch nu eten!

Benodigdheden:

– Magnetronpopcorn of een zak popcorn

– Witte smeltchocolade

– Gekleurde dip

Doe de popcorn in een schaal. Verwarm de chocolade zodat het smelt en giet het dan over de popcorn heen. Schut de popcorn door elkaar zodat er chocolade op alle popcorn zit. Strooi snel de discodip erover heen voor de chocolade hard wordt!

Pirates of the Caribbean: on stranger tides

20.30 uur Veronica

Pirates of the Caribbean is spannend, maar door Johnny Depp als Jack Sparrow ook zoet. Daar hoort dus een zoete snack bij. Twee woorden: ROLO BROWNIES!

Benodigdheden

– 3 rollen Rolo

– 100 gram zachte boter

– 250 gram suiker

– 1 dl melk

– 3 eieren

– 125 gram bloem

– 2 eetlepels Nesquik

Doe de rollen Rolo in een kom en zet het bovenop een pan met kokend water. Laat de Rolo‘s smelten en iets afkoelen. Klop de boter en suiker tot een luchtig mengsel. Klop er de melk, eieren, bloem, Nesquik en de gesmolten Rolo‘s door. Schep het beslag in de bakvorm en bak het in 25- 30 minuten op 175 graden gaar totdat de bovenkant knapperig is, maar de binnenkant nog zacht. Laat het afkoelen en snijd het in vierkante stukjes.