Check ze hier 🙂

Girls met bro's opgelet: vandaag is het Nationale Broer en Zus Dag! De perfecte dag om je lieve, stinkende, grappige of superirritante broertje eens even lekker in het zonnetje te zetten. Omdat hij het stiekem toch wel verdient… 

CG! zette de leukste kadootjes voor broerlief voor je op een rij. Van Ferrari dreams tot een food fest. Check it out!
 

We're lovin' it
Mannen zijn zó raar en ingewikkeld. Grote kans dat je je eigen broertje niet eens begrijpt. Speel het daarom op safe en kies voor een kado dat hij sowieso fantastisch zal vinden: een McDonald’s cadeaubon. Best present ever.

Droomvrouw 
Is je bro totally in love met Lucy Hale, Doutzen Kroes of een andere celebrity? Zoek dan een mooie foto van haar op en laat ‘m printen als megaposter. He will love you forever.

Thuisbioscoop 
Word jij ook zo blij van een movie marathon of een leuke nieuwe serie? Ja? Hij vast ook! Stel daarom een leuk dvd-pakket voor hem samen.

Personal shopper
Of je broerlief nu hip is of niet, niemand is een betere styliste dan jij. Met een middagje shoppen doe je hem misschien niet zo’n plezier, dus ga een middagje shoppen vóór hem. Vraag hem om een wishlist te maken van items die hij nog wilt hebben, of neem zelf even een kijkje in zijn kast. Spot je alleen maar kleren die het daglicht niet zouden mogen zien? Dit is je kans voor een make-over!

Keukenprinses
Liefde gaat door de maag. Helemaal voedsel dat met liefde door jou gemaakt is! Geef ‘m daarom een homemade cake kado. En als je dan toch bezig bent, kun je ‘m net zo goed in deze stoere Darth Vader-vorm maken.

Couldn't pick a better brother
Alle girls met muzikale broers opgelet: op Etsy scoor je de leukste persoonlijke kado’s, speciaal voor de muzikanten onder ons. Vooral de guitar picks zijn awesome. Je kunt je eigen tekst erin laten graveren, bijvoorbeeld zijn naam of een leuke quote.

Snelheidsduivel 
Is jouw brother gek op auto’s? Dan wil hij vast wel een keer in een in Ferrari rijden. Op Vakantieveilingen kun je voor een prikkie een Ferrari-ritje op de kop tikken. Wie is de beste zus ever? YOU!

Fissa! 
It’s always a good time for quality time. Geef je broer daarom een kaartje voor een feest of een concert. En als je dan iets kiest wat jullie allebei leuk vinden, kunnen jullie gezellig samen losgaan. Party mode: ON!

Twee woorden:
FIFA ’15.