Up In The Air & meer fun op tv!

Geen zin in een rainy en koude koopavond? Snappen we. Daarom hebben wij de leukste tv-programma's en films van vanavond voor je op een rijtje gezet. 

Enjoy

Say Yes To The Dress – 20:00 uur op TLC
Bruidsexpert Randy Fenoli presenteert de top 10 met de meest bijzondere moeders van bruiden uit Say Yes To The Dress.

The Big Bang Theory – 20:05 uur op Veronica
Raj gaat op een blind date die zijn ouders voor hem hebben geregeld. Zijn date lijkt alleen meer interesse te hebben in Sheldon.

Wie Is De Mol? – 20:30 uur op NPO1
De deelnemers krijgen in Colombo een opdracht waarbij ze de waardevolste kunstschatten van Sri Lanka mogen bekijken. Maar welke werken zijn door de Mol vervalst? Hoe langer ze kijken naar de schatten, hoe minder geld ze krijgen.

Devious Maids – 21:00 uur op TLC
Woohooo, Devious Maids is terug! Het is inmiddels drie maanden geleden dat de moord op Flora is opgelost. Marisol heeft een nieuwe liefde, Nicholas, maar zijn huishoudster is het niet met de relatie eens.

FILMTIP
Up In The Air – 20:30 uur op SBS9
Ryan (George Clooney) is crisismanager en voor zijn werk is hij altijd onderweg. Hij vindt zijn baan heerlijk, maar als het bedrijf gaat bezuinigen op het reiskostenbudget, moet hij vechten voor zijn baan. Hij wordt verplicht meer tijd thuis door te brengen, terwijl hij net op het punt staat tien miljoen frequent flyer-miles te bemachtigen. En hij heeft ook nog eens zijn droomvrouw gevonden die net zo dol is op reizen als hij…