Zit jij al klaar?

Je hebt maandag, de zwaarste dag van de week, weer overleefd. Reden om jezelf wat me-time te gunnen. Gelukkig hoef jij deze avond de bank niet meer af.

De Zeven Zeeën – 20:30 op NPO3
Een spelshow met een serieus kantje. Voor dit programma gaan tien BN'ers de zee op en komen ze in actie voor Greenpeace. Niet alleen leuk om te zien, maar ook leerzaam. Met Patrick Martens, Bastiaan van Schaik, Daniël Boissevain, Pepijn Lanen, Dian Liesker, Niocolien Sauerbreij, Floortje Dessing, Lisa Smit, Toprak Yalciner en Anna Speller.

Levenslang Met Dwang – 20:30 op RTL5
Jan Kooijman gaat op reis met acht mensen die een dwangstoornis hebben. Best heavy als de deelnemers hun angsten proberen te overwinnen. Dat gaat vaak samen met bloed, zweet en tranen. 

De Nationale Tweelingtest – 20:30 op SBS6
Testjes, spelletjes en experimenten. In dit programma wordt op allerlei manieren uitgezocht hoe goed eeneiige tweelingen op elkaar lijken. 

Solitary Man – 20:30 op SBS9
Ben (Michael Douglas) heeft het goed voor elkaar. Hij heeft een goede baan, een huis, een vrouw, kinderen en kleinkinderen. Maar dan krijgt hij slecht nieuws over zijn gezondheid en besluit hij zijn leven een andere wending te geven… Met een rol voor Imogen Poots! 

Grey's Anatomy – 20:30 op Net 5
Zin in wat ziekenhuisdrama? April en Jackson doen hun best om hun leven weer op de rit te krijgen. Arizona wordt geconfronteerd met de realiteit. Meredith onthuld haar grootste angsten over Derek. We'll see!

Valerio International – 21:30 op NPO3
Eén van Nederlands leukste presentatoren, Valerio Zeno, volgt mensen die hun droom hebben nagejaagd. Hij gaat onder andere op pad met Martin Garrix, Josje van K3, een modeblogster en een wijnhandelaar. En daarvoor moet hij, heel veel vervelend, dus de hele wereld over.