Of kijk jij vanavond wat anders?

Het is donderdagavond. Nog één dagje en dan heb je weekend. Dat moet gevierd worden, right? Eén ding is zeker: jij hoeft je vanavond niet te vervelen.

Help, Mijn Man Is Klusser! – 20:30 op RTL4
John Williams treedt weer op als de redder in nood, and we love it. Wanhopige huisvrouwen, move over want mr. Williams zorgt ervoor dat huizen die half in puin liggen door toedoen van manlief weer opgeknapt worden. Dat daar vaak wel wat drama bij komt kijken, vinden wij stiekem helemaal niet erg.

Foute Vrienden – 20:30 op RTL5
Zin in wat funny vermaak? Dan is Foute Vrienden echt een programma voor jou. Klaas, Pim, Albert Jan en Pepijn maken het elkaar niet altijd even makkelijk. Eén voor één gaan ze op pad met een oortje in. De anderen fluisteren in wat ze moeten zeggen en dat is vaak nogal awkward. Soms gaat het zover dat ze weigeren iets hardop uit te spreken. Degene die het vaakst weigert iets te zeggen, is de loser van de aflevering.

Dagboek Van Een Callgirl – 20:30 op Net 5
Anna (Sanne Langelaar) leidt een spannend dubbelleven als escortdame. Vanavond vraagt haar beste vriend zijn vriendin ten huwelijk en daar wist Anna van tevoren niks van...

The Green Mile – 20:30 op RTL8
Als je deze film wilt zien dan hopen we dat je niet heel vroeg in bed hoeft te liggen. Maar deze klassieker is het waard. John Coffey wordt veroordeeld voor de moord op twee meisjes en komt in de gevangenis terecht. Maar heeft hij het eigenlijk wel gedaan? En hoe gaat het hem daar af? Een mooie drama om een traantje bij weg te pinken *snik*.

Devious Maids – 21:00 op TLC
Het is de finale van seizoen twee. Spanning gegarandeerd bij de mooie housemaids. Nick biecht zijn geheimen op aan Marisol en zij overtuigt hem ervan dat het beter is als het bijlegt met iedereen.

Buch in de Bajes: Rotterdam – 21:30 op RTL4
Benieuwd hoe het erin de gevangenis aan toegaat? Nicole Buch neemt een kijkje in de Penitentaire Inrichting Rotterdam en laat zien hoe het leven er daar uitziet. Vanavond neemt de stoere presentatrice een kijkje op de Terroristen Afdeling. Heavy!