Echte musthaves voor je feed

Als je veel op Instagram zit, dan weet je hoe belangrijk je feed is. De perfecte kleuren, composities en het beste licht zijn essentials voor een amazing feed. Sommige foto’s zie je overal voorbij komen. Met een reden: ze zijn awesome! Dit zijn vijf foto’s die ook zeker op jouw feed moeten verschijnen.

1. Lunch goals, of breakfast goals. Maakt eigenlijk niet uit wanneer je de foto gemaakt hebt, als er maar fotogeniek eten op staat. Didn’t like the taste? Lucky for you heb je de foto nog…

2. De ‘ik lig in bed met een kop thee’, het liefst met blote benen, kniekousen en een wit dekbed. Dat jij speciaal voor deze foto in bed bent gaan zitten, een kop thee hebt gezet en je camera in rare bochten hebt moeten wringen voor deze foto hoeft niemand te weten 😉

3. Een #OOTD, wat natuurlijk niet echt de outfit is die je dezelfde dag droeg. Bonus points als je kunt doen alsof deze foto spontaan door een ander is gemaakt!

4. A day on the beach met jou! Maak een foto van de palmbomen, je slippers op het zand, de parasols of een selfie in de zee. Jij bent op een jaloersmakend mooie spot en iedereen mag het weten!

5.Het tijdschrift op een tafeltje. Daar leent de CosmoGIRL! zich perfect voor 😉 Of je er nu een laptop, cup of tea of helemaal niets naast legt: deze foto maakt jouw feed nóg mooier!

Welke foto kan volgens jou echt niet missen op een feed?