Een gezellig diner met vriendinnen én een goed doel steunen; met de Dinner of Hope actie van Orange Babies sla je twee vliegen in één klap!

Orange Babies is een stichting met als belangrijkste doel het helpen van Afrikaanse vrouwen met HIV en hun baby’s. Met hun Dinner of Hope actie kan ook jij helpen de situatie van deze vrouwen en hun kinderen te verbeteren!

Wat is de bedoeling? Op www.dinnerofhope.nl kun je je aanmelden om op 11 mei host te zijn van een diner bij jou thuis. Vriendinnen, familie of klasgenoten; jij mag bepalen wie er bij je komt eten. Van Orange Babies krijg je vervolgens een Dinner of Hope-pakketje met daarin een kleinigheidje voor op tafel, informatie over de actie én natuurlijk een echte donatiebox!
Vraag je gasten dus of ze in plaats van een bloemetje mee te nemen, een bedrag naar keuze in de box willen stoppen.

Maar het dineren en doneren is nog niet alles, iedereen die mee doet aan deze actie maakt ook nog eens kans op een kookreis naar Afrika met niemand minder dan topchef Herman den Blijker! Tijdens deze reis worden er verschillende Orange Babies projecten bezocht én kook je met Herman voor de kinderen van de projecten!

Dus, kookboeken uit de kast en chefs muts op!