Cute én betaalbaar!

Kan jouw kamer ook wel wat leuke decoratiespulletjes gebruiken? Aspyn Ovard laat je drie leuke items zien voor in je kamer, die je ook nog eens zélf kunt maken! En even better: ze zijn allemaal super affordable :-D.

Laten we je meteen vertellen hoe je ze maakt… 
 

1. DIY Painted Pots
Benodigdheden: kleine aardewerken bloempotjes – witte en zwarte verf – kleine cactusjes

Schilder de bloempotjes wit, waarschijnlijk zijn er een stuk of drie laagjes voor nodig voor het goed dekt. Neem nu de zwarte verf en gebruik een dunne kwast om de naar jou gewenste designs op de potjes te schilderen. Hierna nog even de cactusjes in de potjes doen en je bent helemaal klaar. So cute! 

2. DIY Printed Pillows
Benodigdheden: 1 kussen – acrylverf in verschillende kleuren

Pak het kussen en verf. Maak met een kwast de gewenste kleuren in een bepaalde strepende techniek, zodat je schattige kleine 'streepvlekjes' krijgt (check de video om te zien wat we precies bedoelen). Superleuk als cozy accessoire op je bed of bank! 

3. DIY Marble Coasters
Benodigdheden: Zwarte en witte klei (welke je in de oven kan bakken)

Neem een groot stuk van het zwarte klei en voeg er een paar kleinere stukjes van het witte klei aan toe. Twist dit in elkaar en rol het uit. Let op dat je de kleuren niet te veel met elkaar mengt, anders krijg je een grijzige kleur. And you don't want that! Als je de klei hebt uitgerold, en je het gewenste marble effect hebt gecreëerd, kun je hier nu vierkantjes uitsnijden. Je kan hiervoor ook een andere vierkante onderlegger op de klei leggen en hier omheen snijden. Zo heb je het ideale formaat! Bak nu alleen de klei nog af en je hebt je zelf gemaakte onderzetters!
TIP: in plaats van een vierkant, kun je bijvoorbeeld ook een zeshoek gebruiken als vorm! 

Check snel de video van Aspyn om het nog een keer allemaal te zien! Welke decoratie wil jij als eerste gaan maken?