& maak kans op een H&M-tegoedbon

Onderzoekers van de Universiteit Utrecht zoeken jongeren die zich wel eens aangetrokken hebben gevoeld tot iemand van hetzelfde geslacht. Dit is voor een onderzoek naar positieve én negatieve ervaringen van jongeren. 

Je hoeft jezelf niet homoseksueel, biseksueel of lesbisch te noemen. Ook is het niet nodig dat je mogelijke gevoelens over jouw seksuele oriëntatie hebt gedeeld met anderen.

 

We zijn op zoek naar jongeren tussen 16 en 22 jaar die onze vragenlijst willen invullen. Dit kost je max. 20 minuten en met je deelname maak je kans op een tegoedbon voor de H&M.

 

Klik hier om naar de vragenlijst te gaan

 

Na deelname aan deze vragenlijst, krijg je de vraag om ook mee te doen aan een tweede onderdeel. Daarin vragen we je om over een aantal dagen een korte vragenlijst in te vullen (max. 5 minuten). Wanneer je ook deelneemt aan dit tweede onderdeel maak je weer kans op een tegoedbon!

 

Jouw deelname aan dit onderzoek is vertrouwelijk en wordt anoniem verwerkt. Dat betekent dat alleen de onderzoekers van het Diversa Project jouw antwoorden op de vragenlijst krijgen te zien. Die antwoorden geven wij nooit aan iemand anders.

Ben je benieuwd naar de resultaten? Laat dan aan het einde van je onderzoek jouw e-mailadres achterlaten, deze zal niet gekoppeld worden aan jouw resultaten.

 

Voor vragen kun je contact opnemen met Tessa Kaufman (online.diversa@gmail.com) of Laura Baams (l.baams@uu.nl), Universiteit Utrecht.