Nieuwe afleveringen & more.

Ga jij vanavond ook lekker op de bank hangen? Check dan snel CG!'s tv-tips, voor de must-see programma's en films van vanavond.

Fame Academy – 19:25 uur op NPO3
In Fame Academy wordt het dagelijks leven van een groep HBO-studenten van de Amsterdamse dans- en zangacademie Lucia Marthas gevolgd. De studenten dromen allemaal van een grote rol in de spotlights en ze zijn er dag en nacht mee bezig om die droom uit te laten komen.

Dokter Hart – 20:30 uur op NET5
Afgelopen zomer stopte NET5 met het uitzenden van seizoen 3 van Dokter Hart, maar vandaag is de serie weer terug met nieuwe afleveringen. Zoe krijgt eindelijk aandacht van haar moeder en hier is ze erg blij mee. Brick is ook gelukkig, want hij krijgt te horen dat Lemon naar huis komt. Hij vraagt Lavon om hem te helpen met het organiseren van een feestje.

Jane The Virgin – 21:25 uur op NET5
De jonge, religieuze Jane werd tijdens een routineafspraak bij de gynaecoloog verward met iemand anders die daar kwam om geïnsemineerd te worden. Zonder dat ze ooit seks heeft gehad, raakt Jane toch zwanger! Hierdoor staat haar relatie onder druk en moet ze nu beslissen of ze haar verloving met Michael wil verbreken of niet.  

FILMTIP
Date Movie – 20:30 uur op SBS9
Julia (Alyson Hannigan) is een hopeloze romanticus. Op allerlei manieren probeert ze een leuke man te vinden, zonder succes. Totdat ze Grant ontmoet. De weg naar hun droombruiloft is alleen niet zo smooth. Helemaal als blijkt dat Grants beste maatje Andy een bloedmooie vrouw is.