OMG

Nog maar een paar dagen en dan is het alweer Valentijnsdag. Ben jij van plan je love interest te verrassen? Good! Want wij hebben de do's en don'ts voor een V-Day surprise voor je uitgezocht.

Uit onderzoek blijkt dat 90% van de singles hoopt op een leuke Valentijsboodschap. Maar omdat we tegenwoordig allemaal obsessed zijn met WhatsApp, scoor je de meeste punten met een geschreven liefdesboodschap. En je bent al helemaal binnen als je ook nog eens een leuke Valentijnskaart erbij zoekt. Score

Een handgeschreven kaartje eruit knallen is alleen best een dingetje. Snappen we. Helemaal als je je love interest normaal alleen op school spreekt.

Dacht je er daarom over om je kaartje anoniem te versturen? Think again. In hetzelfde onderzoek kwam namelijk ook naar voren dat kaartjes zonder afzender not done zijn. 69,6% wil weten met wie ze te maken hebben. En zonder je naam weet die leuke jongen je toch nooit te vinden voor een sneaky kiss? 😉

Dus ladies, dit jaar moeten we toch echt all out gaan met Valentijnsdag. Geen anonieme berichtjes of mysterieuze WhatsApp'jes. Maar gewoon een klassieke Valentijnskaart, sealed with a kiss. En je naam natuurlijk.

Wat vind jij van deze do's en don'ts? En ben jij van plan je iemand te verrassen? Let us know in de reacties! 

Fotografie: Arthur Belebeau 
Onderzoek: Relatieplanet