En meer fun op tv vanavond!

Geen koopavond voor jou dit keer? CG! got your back!

We hebben weer de leukste tv-tips voor je uitgezocht. Kijk jij ook gezellig mee? 

Catfish: The TV Show – 19:10 uur op MTV
Vanavond zie je Solana, die Elijah zes jaar geleden ontmoette op MySpace. Hij was een grote steun voor haar, totdat hij vanuit het niets verdween. Twee jaar later voegde hij haar ineens toe op Facebook en zo kregen ze weer contact. Solana wil hem dolgraag ontmoeten, maar ze vertrouwt het niet helemaal. Ze heeft inmiddels een vriend, maar ze kan niet verder met hem totdat ze weet hoe het zit met Elijah.

The Big Bang Theory – 19:35 uur op Veronica
Amy gaat op date met Stuart. Sheldon betrapt zichzelf erop dat hij jaloers is. De andere jongens gaan helemaal op in een kaartspel. In de aflevering daarna neemt Leonards grootste pestkop uit zijn schooljaren contact met hem op. De meiden proberen Penny gerust te stellen, omdat zij vroeger ook een pester was.

I Found The Gown – 20:00 uur op TLC
Kristy is helemaal uit Canada gekomen met de hoop haar droomjurk te vinden. Laura is op zoek naar een jurk die haar verloofde ook mooi vindt, en Rheva zoekt naar something blue. In de aflevering daarna zie je Windsor, die al een jurk in gedachten heeft, maar ‘m te duur vindt. Sarah wil haar moeders trouwjurk een make-over geven en Kim wilt niet trouwen in het wit.

Secret Eskimo Escape – 21:00 uur op TLC
In deze nieuwe serie op TLC besluiten Eskimo’s hun traditionele levensstijl aan de kant te zetten, en een heel nieuw leven te beginnen. Ze krijgen allemaal een make-over. Eén van de eskimo’s, Tamara, gebruikt haar nieuwe zelfvertrouwen om haar droomprins te vinden.  

Sex And The City – 22:20 uur op RTL8
Trey en Charlotte vinden dat het tijd is om een gezin te stichten, maar als ze op bezoek gaan bij een ander koppel met kinderen, veranderen ze al snel van gedachten. Carrie probeert een dubbeldate te regelen met Miranda, Steve en Aidan. Aidan heeft hier alleen niet zoveel zin in.