Celebrate life, word friend4life!

De ambassadeurs van dance4life gaan op zoek naar nieuwe vrienden, friends4life. Doutzen Kroes, Jan Kooijman en The Partysquad startten vandaag met hun vriendentocht.

Op www.dance4life.nl kan iedereen voor ten minste 4 euro per maand een friend van dance4life worden. Friends krijgen in ruil voor hun support een ticket voor het friends4life event op 1 december in de Heineken Music Hall.

Doutzen Kroes: “Van alleen maar mooi zijn wordt de wereld niet beter. Daarom ben ik friend4life geworden. Ik hoop dat dance4life er op 1 december, als het Wereld Aids Dag is, tenminste 5.000 nieuwe friends4life bij heeft!”

De eerste editie van het friends4life event belooft een mooi feestje te worden, dus friend van dance4life worden het zeker waard. Onder andere Don Diablo, The Partysquad, Fedde le Grand en Sunnery James & Ryan Marciano treden op voor de nieuwe vrienden van dance4life. Maar naast DJ’s kent de line-up ook andere acts, zoals Handsome Poets en deelnemers van de live shows van het populaire RTL5 programma So You Think You Can Dance.

dance4life
Nog elke dag raken ruim 7.000 mensen geïnfecteerd met hiv, waarvan de helft jonger is dan 25 jaar. dance4life inspireert jongeren om de verspreiding van hiv en aids wereldwijd terug te dringen. dance4life geeft jongeren de juiste informatie over seks, hiv en aids en leert hen vaardigheden, zodat zij weten hoe ze zichzelf kunnen beschermen. Het Nederlandse initiatief vindt inmiddels plaats in 29 landen verspreid over 5 continenten.