Ze ontmoet bijna dagelijks de grootste celebs; Claudia Schiffer, Solange Knowles, Kanye West.. Been there, done that? Doutzen is nog steeds impressed!

De covergirl van CG! 103 raakt nog altijd starstruck, vertelt ze aan Grazia, terwijl ze toch regelmatig naar events gaat waar het wemelt van de grote sterren. Vorige week was ze bijvoorbeeld te gast bij het MET Gala; hét fashionevenement van het jaar.

Wie er nog meer op die gastenlijst stonden? Rihanna, Beyoncé, Lana del Rey, Emma Stone, Leighton Meester.. Moeten we nog even doorgaan? 😉

“Ik vind het leuk om door de zaal te lopen en iedereen gedag te zeggen. En om even mijn gezicht te laten zien. Want laten we eerlijk zijn, daar draait dit soort dingen ook om. Maar daarna wil ik naar mijn zoon.”

Bij het MET Gala zat ze aan tafel bij Solange Knowles en Lana del Rey: “Het is wel altijd raar, als je ineens bij dat soort mensen aan tafel zit. Zit je daar gezellig te kletsen. Ik raak nog altijd starstruck.”

“Ook tijdens mijn werk voor L’Oréal bijvoorbeeld. Zit ik daar ineens met Claudia Schiffer. Claudia Schiffer! Dat is toch zo raar. Ik bedoel, ik kan nog praten. Ik vraag niet om een handtekening. Maar ik neem het ook niet voor lief.”

In CG! 103 deelt Doutzen al haar beauty secrets met jullie! Het nieuwe issue ligt sinds 16 mei in de winkels, go get it!