Ruzie in Dokter Hart & more…

Geen plannen voor vanavond? CG! to the rescue!

Wij zochten de leukste tv-programma's voor je uit. Kijk je ook gezellig mee?

The Big Bang Theory – 20:05 uur op Veronica
De geeks gaan op kampeerweekend om de meteorietenregen te zien, maar Sheldon moet thuisblijven. Penny is gevallen en iemand moet haar verzorgen.

Dokter Hart – 20:30 uur op NET5
Het is niet erg gezellig in Bluebell. Wade is boos op Zoe, omdat zij zich met zijn liefdesleven bemoeit. Daarom besluit ze zich maar even gedeisd te houden, maar dit doet ze niet vrijwillig. Ondertussen probeert ze George te helpen, die problemen heeft met Lemon. AnnaBeth wil haar lover aan haar ouders voorstellen, maar zij hebben andere plannen.

Beauty & The Geek Australia – 21:00 uur op TLC
In de laatste aflevering van het seizoen worden de relaties van de beauty’s en de nerds getest. Maar welke uitdagingen moeten ze hiervoor ondergaan?

Jane The Virgin – 21:25 uur op NET5
Jane staat voor een moeilijke keuze. Rogelio wil haar als scriptschrijver, maar ze krijgt ook een aangeboden bij een katholieke hogeschool.

FILMTIP
Big Momma’s House 2 – 20:30 uur Veronica
FBI-agent Malcolm Turner gaat weer undercover. Hij verandert terug in Big Momma. Deze keer gaat hij als huishoudster werken bij een verdachte. Big Momma had alleen geen rekening gehouden met de drie vervelende kids van die verdachte.