DIY met deze tutorial!

De dromenvanger is hot. En nu is 'ie er ook voor op je nagels! Met deze 8 simpele stappen rock je deze look zelf:  

1. Lak al je nagels in één leuk kleurtje. De nagel waar de dromenvanger komt lak je in een nude kleur. (De paarse kleur die in deze tutorial wordt gebruikt is St. Lucia van Essie). 

2. Knip dan een klein rondje uit een stuk kant. Je krijgt het mooiste resultaat als je een stukje uitknipt waar je het patroon duidelijk kunt zien

3. Breng een dikke laag transparante nagellak aan op de nude-nagel en leg het stukje kant erop.

4. Knip een stukje draad of touw af. Let goed op dat het stukje lang genoeg is. Het draadje komt namelijk rondom het kanten rondje dat je net op je nagel hebt geplaatst.
TIP: Haal het draadje eerst langs de transparante nagellak. Zo blijft de boel makkelijker zitten. Je kunt een satéprikker gebruiken om het draadje aan te drukken.  

5. Knip nu wat kleine stukjes wit draad.

6. Haal deze draadjes opnieuw door wat transparante nagellak en leg ze op je nagel. Gebruik hiervoor weer een satéprikker. 

7. Maak nu in het midden van de dromenvanger een stip met een kleurtje dat je zelf leuk vindt. Ook hier is de satéprikker je best friend. 

8. Nu alleen nog een paar kleine stipjes aan de uiteinden van je witte draadjes. Hiervoor kun je heel makkelijk een balpen gebruiken, zoals op foto 8.

Tot slot kun je je zojuist gemaakte mini-kunstwerk nog bedekken met een laagje transparante nagellakEn voilà! Superhippe nagels 😉

CG! is benieuwd naar jullie dromenvanger nagels. Show ze hier!