Check dan De Makeupschool!

Wekelijks krijgt de CG! beautyredactie vragen over wat de beste opleiding is om make-up artist te worden.

Wie wil er nu niet de hele dag bezig zijn met de mooiste make-up producten, modellen en beroemdheden mooi maken en óok de wereld over reizen?

 

 

Er zijn best veel opleidingen, maar welke is nu echt goed en met welke studie heb je het beste kans om door te breken als topvisagiste?

 Wij zijn superblij je te vertellen dat er een nieuwe waanzinnig goede opleiding is gestart:

Cindy Mantel, die al meer dan 15 jaar visagiste is voor o.a CosmoGIRL!, Elle en Marie Claire is haar eigen make-up school begonnen!

Naast dat Cindy je ALLES gaat leren over make up zullen er ook gastlessen zijn van stylisten en fotografen die je alle ins en outs van de modewereld zullen vertellen!!

Cindy gaat je met zoveel passie haar vak leren dat je handen gaan jeuken om zelf aan de slag te gaan! Ze neemt je mee op haar reizen die ze voor haar werk maakte en legt je uit wat je voor het vak als visagiste allemaal moet weten om een echte pro te worden!

 

Let op! : Op zondag 27 juli a.s is er een open dag op de locatie waar de opleiding ook gegeven wordt. Van 12.00 tot 15.00 uur kun je Cindy aan het werk zien, al je vragen op haar afvuren en de basispakketten (kwijl!) bekijken.

De locatie: LE SOUK op de Wolvenstraat 5 in hartje Amsterdam

Wil je nog meer informatie over de opleiding? Klik dan hier en ben je nieuwsgierig geworden naar het werk van Cindy? Neem dan een kijkje hier