Volg de real life van popgroep The Wanted!

De Britse boyband gaat naar sunny Californië om hun derde album op te nemen. Het happy vijftal, ook wel de Bad Boys of Pop genoemd, gaan samen op vakantie in Hollywood en leven the L.A. way of life. Twee bandleden nemen ook hun girlfriends mee op reis. En jij kunt alles meebeleven. This is gonna be fun!

Max George is de charmeur van de groep en dat mag iedereen weten! Na een break-up met zijn ex, is Max weer volop aan het daten…

De serieuze Siva Kaneswaran heeft een rustige uitstraling. Hij vindt dat de andere boys too wild zijn en probeert hun vaak af te remmen. Zijn vriendin Nareesha McCaffrey is mee op reis. Zij is het vaak oneens met de groep, zoals het feit dat ze met alle jongens een kamer moeten delen.

Jay McGuinness is de meest geheimzinnige van de groep. Deze zanger is humoristisch, maar kan heel onvoorspelbaar zijn.

Met zijn uitgesproken mening is Tom Parker de energiekste persoon van de band. Zijn mening zorgt soms voor heavy gesprekken met de rest. Maar Tom is een party animal, net als zijn vriendin Kelsey Hardwick, die Tom meeneemt naar L.A..

De jongste van de groep, Nathan Sykes, is het meest volwassen en heel stabiel. Hij past goed in de groep, maar wordt soms nog wel eens buitengesloten, omdat hij te jong is voor Amerikaanse clubs en bars.

Check hier de trailer:
 

Check hier één van hun famous nummers: Glad You Came.

Wil jij kijken? Nog even geduld! Vanaf 22 juli om 21:00 is The Wanted Life te zien, only on E! Entertainment.