Na negen weken op zoek naar zichzelf gaan, is gisteren de winnaar bekend geworden van Echte Meisjes Op Zoek Naar Zichzelf’.

Priscilla werd bekend door ‘Beauty & The Nerd’ en ging samen met negen andere realitymeiden naar Nepal om zichzelf te vinden. Gisteravond was de finale.

In de finale stonden twee Oh Oh Cherso-meiden, Roos en Bibi, samen met Priscilla. Priscilla ging er uiteindelijk met de winst vandoor en won daarmee maar liefst 27.500 euro!

Een deel daarvan wil Priscilla investeren in haar eigen beautysalon, de rest gaat naar een organisatie in Thailand die zich inzet voor het welzijn van straathonden. Priscilla gaat aankomende winter het geld zelf overhandigen aan deze organisatie.

“Toen ik aan die avontuur begon, dacht ik dat ik binnen twee dagen het vliegtuig terug zou pakken, maar ik heb doorgezet en ik weet nu dat ik veel sterker ben dan ik had gedacht. Door deze reis besef ik hoe goed wij het in Nederland hebben en ik waardeer het leven hier nu nóg meer. Ik heb heel wat emoties ervaren tijdens deze spirituele tocht en ik heb ups en downs gehad, maar wat niemand had verwacht, gebeurde toch: VENI VIDI VICI.” Ik kwam, zag en OVERWON!”