Ze gingen al op zoek naar zichzelf en lieten zich toen van een hele andere kant zien.. Maar kunnen de ‘Echte Meisjes’ ook shoppen?!

‘Echte Meisjes’ Daniella, Jenna, Tessa, Priscilla en Britt gaan deze week samen de fashionstrijd aan in ‘Shopping Queens’! De meiden moeten een mooie outfit met iets van goud scoren voor een feestje op een jacht in Marbella.

Topstylist en presentator van het programma Fred van Leer: “De meiden waren een feestje om mee te werken. Lekker uitgesproken, maar tegelijkertijd alle vijf ook weer zo lief. Hun nogal aparte gevoel voor mode vond ik wel opmerkelijk.”

De meiden zijn bepaald niet op hun mondje gevallen, maar kunnen ze ook shoppen? Wie shopt de beste outfit bij elkaar?

Na het winkelen showen de meiden hun gekochte kleding op de catwalk en beoordelen ze elkaars keuzes door punten te geven. Ook Fred beoordeelt de outfits: van de kleding tot haar & make-up. Wie van de ‘Echte Meisjes’ is de ‘Shopping Queen van de week’ en gaat naar huis met een fashioncheque ter waarde van duizend euro?

‘Shopping Queens’ met de ‘Echte Meisjes’ begint morgen op 14 mei en is te zien tot en met vrijdag 18 mei 2012, om 20.00 uur op RTL5.