Een jaar lang gratis Nelly-shoes: a dream come true!

Vijf fashionbloggers, vijf verstopte pumps & vijf weken lang puzzelen! De Nelly-shoes winactie zit er op en jullie hebben massaal mee gedaan! Ben jij één van de gelukkige winnaressen?

Vijf fashionbloggers, vijf verstopte pumps & vijf weken lang puzzelen! De Nelly-shoes winactie zit er op en jullie hebben massaal mee gedaan! Ben jij één van de gelukkige winnaressen?

De afgelopen weken zijn jullie heerlijk aan het puzzelen geslagen. Vijf fashionable bloggers verstopten een Nelly-pump érgens in Nederland. Elke week gaven zij twee hints, die uiteindelijk de verstopplek bekend maakte.

Vandaag is het tijd voor de uitslag! Ben jij één van de gelukkige winnaressen? Check hier de foto’s van de bloggers op hun locatie!

De locatie van Laura van www.theworldlooksred.com was een plek in.. Amsterdam! Haar pump was verstopt bij.. de Gashouder!


Isabella Smulders is hier de winnares!

De locatie van Renee van www.fashionfillers.com was een plek in.. Utrecht! Haar pump was verstopt.. op de trappen van het Utrechtse stadhuis!


Anne van Asseldonk is hier de winnares!

De locatie van Rosanna van http://billierose.creatorsofdesire.com was een plek in.. Den Haag! Haar pump was verstopt.. op het Binnenhof!


Sharon Teeuwen is hier de winnares!

De locatie van Sietske van http://connectingto-fashion-server.blogspot.com/ was een plek in.. Eindhoven! Ze verstopte haar pump bij.. de Design Academy!


Heidi Veugen is hier de winnares!

De locatie van Brenda van www.givelivelovelife.com was een plek in.. Rotterdam! Haar pump was verstopt bij.. Hotel New York!


Elise Benting is hier de winnares!

De winnaressen hebben inmiddels bericht ontvangen, over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen