CG!’s Tatjana bezocht afgelopen zaterdag het festival in de Efteling

Voor de tweede keer organiseerde de Efteling het Midsummer Festival. De attracties bleven tot na middernacht open, er was muziek, bites & drinks. Kortom: het was amazing

Wat doe je als eerste wanneer je in de Efteling bent? Richting de Baron 1898 rennen voor een crazy ritje natuurlijk… En OMG! Het blijft een aanrader. Gillen is een natuurlijke reactie in deze attractie. 

Tussen 18 en 19 uur waren alle attracties dicht. Alle bezoekers werden toen op het festivalterrein verwacht. Er vormden rijen dik voor de food trucks met o.a. biologische friet, hamburgers en cocktails. Yummm!

Toen het frisser werd buiten, waren er genoeg mogelijkheden om op te warmen. Met de enige echte Chocomel (met slagroom uiteraard!) bijvoorbeeld… 

Of een lekkere latte uit deze gezellige Kever… Niet alleen een fijne opwarmer, maar ook oppepper om er weer even tegen aan te kunnen.  

Naast het grote terrein waren er verspreid door het park meerdere locaties omgetoverd tot festival area's. De silent disco bleef tot in de late uurtjes supergezellig.

Terwijl we naar een andere attractie liepen, zagen we langs het water deze twee guys jammen. Veel bezoekers bleven ondanks de miezerige regen, toch even plakken. Wat een sfeermakers!

De combinatie van attracties, food, drinks & optredens maakt het Midsummer Festival een heel bijzonder feest. Volgend jaar is het weer hopelijk iets beter, maar wij zijn er 100% zeker bij!