Binnenkort komen de eindexamens er weer aan. Bye sociale leven, hallo boeken! Het liefst stel je het leren zo lang mogelijk uit. Nagels lakken, je kamer opruimen, Facebook, Twitter en Hyves checken; er komt altijd wel wat tussen. Maar met de strenge exameneisen dit jaar is het misschien toch niet zo’n gek idee om nu je laptop dicht te slaan en je boeken erbij te pakken!

Uitgeverij ThiemeMeulenhoff komt nu met een goede tip voor iedereen met examenstress. Via hun Twitterprofiel kun je namelijk de beste eindexamenvoorbereidingstips met elkaar delen!

Weet je even niet meer waar je moet beginnen of kun jij je echt niet concentreren, laat je dan inspireren door de tips van anderen. Onder de leukste tips wordt elke week een Examen Survival Gids en een Examenbundel naar keuze verloot. Zo begin jij vol goede moed aan je examens!

Ook erg handy is de Examenbundel app. Hiermee kun je op elk tijdstip van de dag je kennis van bio, wiskunde, Engels of welk vak dan ook testen. Je vindt hier ook het complete examenrooster van 2012. Weet je in elk geval zeker dat je straks niet op de verkeerde dag op school staat!

Meer handige tips en trucs vind je op www.examenbundel.nl. Op deze website staat ook precies wat je per vak allemaal moet leren en kun je proefexamens maken.

Dus drop al jouw beste examenvoorbereidingstips op twitter.com/examenbundel en help elkaar. Want meer dan een goede voorbereiding kun je niet doen!