Het EK komt er aan en dat betekent oranjegekte! Jurkjes, liedjes, geluksvogeltjes en.. De Zonnesnor!

Op 9 juni speelt Nederland haar eerste EK poulewedstrijd en dat betekent dat langzaamaan de oranjegekte losbarst in ons kikkerlandje!

De straten worden massaal volgehangen met oranje vlaggetjes, leuke Nederlandse artiesten waar je normaal niet zoveel van hoort lanceren hun EK-liedjes en de supermarkten laten ons weer voetbalplaatjes en andere EK-dingetjes sparen!

Zo maakten Wolter Kroes, rapper Yes-R en Ernst Daniël Smit de nieuwe EK-hit, een oranje Vogeltjesdans-versie. In de clip zie je meteen de nieuwste spaarhype: geluksvogeltjes!

En wat is er nu tijdens het EK leuk voor ons? Het Bavariajurkje kennen we natuurlijk allemaal al, die dit jaar ontworpen werd door de zusjes Spijkers & Spijkers.

Ook de ‘Modemeisjes met een Missie’ hebben een jurkje (€59,95 bij Lakeside) en Supertrash (het label dat het vorige Bavariajurkje ontwierp) heeft sinds vandaag ook een EK-jurkje (€9,95) bij de Albert Heijn liggen. Het is ook verkrijgbaar via de Supertrash webshop.

Persoonlijke favoriet bij CosmoGIRL!? De ZonneSnor! De nieuwe hype-to-be en voor €9,95 te bestellen via www.zonnesnor.nl!