Wie ging gister naar huis met een Teen Choice Award?

Gisteravond vonden de Teen Choice Awards 2013 plaats in Los Angeles. Een avond vol met celebs en de coolste optredens! De show werd gepresenteerd door Darren Criss en Lucy Hale.

One Direction opende de show met het nummer Best Song Ever en de boys waren ook de grote winnaars van de avond. Ze wonnen in totaal vier awards! Check het optreden in het filmpje.

 

Glee’s Lea Michele was voor het eerst weer aanwezig op een evenement na de dood van Cory Monteith. Toen zij de award ‘Teen Choice Actress: Comedy’ in ontvangst nam, droeg zij in een korte speech de prijs op aan haar vriendje. Hieronder zie je Lea’s emotionele speech.

 

 

Er werden natuurlijk nog veel meer awards uitgereikt. Zo won Ian Somerhalder de ‘Choice TV Actor: Fantasy/SCI-Fi’-award voor zijn rol in The Vampire Diaries. Demi Lovato won de award ‘Choice Female Artist’ en ‘Choice TV Personality’, Bruno Mars werd verkozen tot beste R&B-artiest en ‘Summer Music Star’ en Selena Gomez werd verkozen tot ‘Female Hottie’ en won de award ‘Best Break-Up Song’ en ‘Choice Summer Music Star’. Het nummer We Can't Stop van Miley Cyrus kreeg de award voor beste zomernummer. Check hoe Miley dansend haar board in ontvangst nam.

 

 

Wil je alle winnaars zien? In dit filmpje zie je alle artiesten die met een award naar huis gingen.