Esmee Denters gaat iets nieuws proberen! Naast zingen zal de zangeres binnenkort ook te zien zijn in de BNN-serie Who’s In Who’s Out.

Who’s In Who’s Out speelt zich af op de De Dutch Stage Academy, the place to be. Zes jongeren werken hier keihard aan hun droom om professioneel acteur, zanger of danser te worden. Maar… niets is zeker bij WIWO, want jij bepaalt wat er gebeurt in de serie!

Twee van de acteurs worden namelijk online gekozen. Je kunt via de site auditie doen voor verschillende afleveringen. Als jij met jouw auditie de meeste sterren haalt, heb jij die rol in WIWO!

Als je het eenmaal die rol binnen hebt, moet je alles uit de kast halen om te blijven. Want zodra jouw eerste aflevering op TV is geweest, start de verkiezing wie mag blijven en wie er de week erop alweer uit moet.

In de serie mag Esmee lekker zichzelf spelen, en geeft ze een masterclass op een ‘performing arts’-school’. Superspannend natuurlijk! Maar niet alleen Esmee zal binnenkort in de serie te zien zijn, ook The Voice-kandidaat Charly Luske zien we terug!

WIWO is vanaf iedere zondag om 18:55 bij BNN op Z@PP te zien.