OMG!

Alle Halsey fans verzamelen! Dit exclusieve nieuwtje mag je écht niet missen. 

Afgelopen vrijdag kwam de video van Halsey's nieuwe (& amazing) liedje Colors uit. Enne, wij waren natuurlijk instantly obsessed. Die looks, die shots, die plot twist; love it! <3

Maar na de clip een stuk of tien keer achter elkaar bekeken te hebben, viel ons oog op een heel klein detail. In een van de shots krabbelt Halsey namelijk een gekke cijfer/lettercombi in haar schriftje… What does it mean?!

CG!'s Ivana dook er bovenop. Vrijdagavond had zij een interview met Ashley (Halsey's real name), dus een mooi moment om uit te zoeken wat de deal is. En guess what?

Het is een telefoonnummer – dat meerdere keren per dag wordt doorgeschakeld naar Ashley's mobiel! OMG! 

Yep, we zijn for real. Ashley onthulde dat een paar lucky girls de kans krijgen om even met haar te kletsen. Hoe cool is dat!

De meiden die niet worden doorgeschakeld krijgen ook een leuk cadeautje. Via de Halsey hotline krijg je namelijk exclusieve content, speciale weblinks en geheime codes voor pre-sales voor haar shows. Amazeballs! 

Poging wagen? Bel dan asap het nummer +1 317 7BD LNDS. Good luck!

Pssst… Ash aan de lijn gehad? Let us know op Twitter of Insta @Cosmogirl_nl! Het complete interview lees je binnenkort in CG!