DIY met deze tutorial!

Zo, als dit niet de coolste manicure ever is weten wij het ook niet meer ;-). En goed nieuws voor de girls met twee linkerhanden: hij is ook nog eens hartstikke makkelijk! 

Wil jij deze pretty veertjes ook op je nagels rocken? Dat doe je zo: 
 

Wat heb je nodig?
– Een grijze nagellak (of een andere kleur natuurlijk);
– Een topcoat;
– Een schaartje;
– Een vijl;
Veren


1. Lak al je nagels grijs, of in de kleur die je zelf gekozen hebt. Wacht vijf minuutjes, en breng dan nog een laagje aan. Laat dit vijf tot tien minuutjes drogen.

2. Breng nu een dikkere laag topcoat aan op één nagel. Dit wordt de 'lijm' voor je veer.

3. Leg nu één van de veertjes op je nagel. Let erop dat je nog genoeg ruimte overhoudt tussen je nagelriem en de veer, zodat je basiskleur uit stap 1 nog zichtbaar is. Druk het veertje voorzichtig aan.

4. Herhaal stap 2 en 3 bij al je nagels.

5. Klaar? Laat de nagellak dan nog tien minuten extra drogen.

6. Pak nu je schaartje, en knip voorzichtig de restjes van de veren af. Het hoeft niet helemaal precies te zijn, want je gaat je nagels later nog vijlen.

7. Breng nog één laagje topcoat aan, om zeker te weten dat je veer goed blijft zitten. Normaal gesproken lak je je nagels van beneden naar boven, maar voor deze stap doen we het andersom. Begin dus met lakken aan de tip van je nagel, en breng het kwastje voorzichtig naar beneden richting je nagelriem. Op deze manier lak je met de veer mee. Laat het een kwartier drogen.

8. Helemaal droog? Haal dan je vijl tevoorschijn en vijl de randjes van je nagels smooth. Om er zeker van te zijn dat je je veer niet loshaalt, kun je het beste in een verticale richting vijlen, in plaats van naar links naar rechts.

Dat was het! Enjoy je fabulous feathers! 😉