In de nieuwe Benefit Bar

Oma's kunnen het niet vaak genoeg hebben over hun tienerjaren, de goeie ouwe tijd. Hartstikke leuk hoor, maar wel een beetje een ver van je bed show. De jaren '50 zijn zó lang geleden. 

Maarre, newsflash; vanaf nu niet meer! Benefit heeft namelijk de Curl's Best Friend Parlour geopend in Londen. De wát parlour?

Zodra je deze salon binnenstapt bevind je je meteen in de fabulous fiftiesvintage stoelen, retro accessoires en cute pastelkleuren. Het leukste is dat je in de parlour terecht kunt om je haar te krullen. Niet met een saaie krultang, maar met roze rollers en oldschool droogkappen. Hoe cool!

Maar minstens net zo belangrijk als je coupe, zijn natuurlijk je brows. Daarom kun je bij de Curl's Best Friend Parlour ook je wenkbrauwen laten harsen en verven. Voor wenkers à la Cara Delevingne ;-). 

Als de zon ondergaat en je in de party mood begint te komen, gaat de The Noir Bar open. Deze zit verstopt boven de parlour. Hier drink je de lekkerste mocktails.

De fun salon en bar zijn niet zomaar geopend. Benefit viert hiermee namelijk haar nieuwe Roller Lash mascara. Deze geeft je wimpers vavavoom-volume en een mooie krul. 

Het is nog niet bekend of we in Nederland ook kunnen genieten van de Curl's Best Friend Parlour en de Roller Lash mascara, maar we houden je op de hoogte. 

Enne, mocht je deze maand een bezoekje aan Londen op de planning hebben, sla de salon dan zeker niet over. Je vindt 'm op 26 Greek Street, W1.