Anouk Emilie: ‘Mooie pasteltinten en zijden blouses. So pretty!’

Hey Cosmogirls!

 

Happy New Yearrrr! Helaas is de vakantie alweer voorbij. Dat betekent dat ik vandaag weer op school zit!

 

 

De hele vakantie heb ik mijn huiswerk uitgesteld (heel slecht). Mijn week zat verder vol met werk, kerst vieren, Oud & Nieuw en nog meer feestjes. 

 

Oud&Nieuw vierde ik met vrienden in Scheveningen. So much fun!

 

Happy 2014! Samen met le boyfriend op weg naar het nieuwe jaar 2014. 

 

 

De eigenaresse van de winkel waar ik werk heeft voor ons allemaal een ketting gemaakt, en deze was voor mij. Perfecte kleurtjes en ik ben gek op kruisjes! Love it

 

Dit geweldige boek kwam ik tegen op een blog, het heet A Beautiful Mess Photo Idea Book. en het is geschreven door twee meiden van de gelijknamige blog A Beautiful Mess.  Het boek staat vol fun tips en handige voorbeelden om leuke pics te maken. Perfect als je foto’s wilt maken met je vrienden, van je wereld of van jezelf! Dus als je gek bent op fotograferen is dit boek zeker een aanrader! 

 

 

 

Nog steeds ben ik bezig met de interieur styling van ons huis, de kerstboom gaat bijna weg en dan is het weer wat kaler. Deze foto’s vond ik super leuk, aparte lampen, roze pastel tinten en veel lijstjes, spreuken en bloemen:

 

 

 

 

Oops, busted! Mijn vriend betrapte me, ik was in slaap gevallen tijdens huiswerk maken. Minder feestjes, meer aan school! Hebben jullie nog goede voornemens? 

 

Looks of the week! Wat fashion inspiratie, vol met bontjassen, mutsjes en lange jassen. Voor volgende week post ik nog meer outfit foto’s van mijn favo winter setjes! Stay tuned 😉

 

 

 

Mooie pasteltinten en zijden blousjes. So pretty!

 

 

Ik heb geen goede voornemens, maar misschien komen die nog. Dit jaar zijn zoveel wensen uitgekomen dat ik helemaal voldaan ben! Deze spreuk past daar perfect bij: 

 

 

Succes op school en/of werk, tot volgende week!

 

Liefs,
Anouk Emilie

 

En pssst.. volg me op Instagram (@anoukemilie) voor dagelijkse updates! Kijk ook op Facebook en mijn eigen blog