Paris Fashion Week, new look & homework

Hey Cosmogirls!

Hoe was jullie weekend?

Ik had zoveel huiswerk dat ik elke avond non-stop aan de slag moest. Vandaag ben ik op school en wordt alles beoordeeld, wish me luck

 
 
 

 

 

 

I <3 collages maken! 

 

Mijn schoolopdrachten: verzamel 20 materialen voor de materiaalkaart, maak collages met verschillende thema’s en dessins, gebruik die daarna als design voor kleding en fotografeer mensen met dezelfde kledingstijl. Gelukkig wel heel leuk om te doen! 

 

Fun Fashion Fact: vanaf deze week is er een expositie over Chanel in het Gemeentemuseum in Den Haag. Cool! Zijn jullie van plan om te gaan? Ik hou ervan om exposities en tentoonstellingen te bezoeken. Meestal ga ik lekker vroeg, dan is het nog rustig en kan ik veel foto’s maken zonder dat er mensen voor staan.

 

Supermooi Chanel jasje tijdens Paris Fashion Week:

Paris Fashion Week is alweer voorbij. Maar toen ik dit Chanel jasje voorbij zag komen, ging mijn modehartje meteen sneller kloppen! Die kleuren, I love it!

 

Nieuw haar, nieuwe trui:

 

 

Ik had vorige week een foto beloofd van mijn nieuwe haar, voila, hier is ie! Mijn nieuwe kapsel en mijn nieuwe trui. Het is nog wel even wennen hoor, dat lange haar vond ik toch wel leuk! Maar helaas waren de puntjes zo dood en was een knipbeurt echt nodig. Nu kan het weer gezond aangroeien. Wat vinden jullie van mijn nieuwe trui? Ik ben gek op die kleurtjes!

 

Outfits om te shooten! En lekker relaxen bij Starbucks:

 

Op zondag was het ‘chill dag’: even geen huiswerk, maar nieuwe outfits shooten voor mijn blog! Mijn ouders hebben een werkpand met grote ruimtes en veel witte muren, perfect dus voor fotoshoots! Dit waren de setjes die we gingen shooten. Voor de shoots gebruik ik meestal hoge schoenen, mijn favo paar is van Jeffrey Campbell, ik ben best klein dus het is fijn om wat langer te lijken op foto’s. Ik heb inmiddels 4 paar en ook al zijn ze heel hoog, ze lopen heel lekker door de dikkere zool! Volgende week zien jullie meer… 

 

Mijn Jeffrey Campbell verzameling (mijn nieuwste paar mist op de foto!):

 

 

Hier ben ik hard aan het werk voor mijn blog en voor school! Met mooi uitzicht ;-):

 

Voor volgende week heb ik leuke outfits om aan jullie te showen! Dus stay tuned.

Succes deze week en tot maandag!

Liefs, Anouk Emilie