& pashok selfies 😉

Hey CosmoGirls!

 

Zitten jullie weer in het ‘normale’ ritme? Ik ben weer lekker aan de slag met school en werk. Maar ook heel veel leuke dingen! 

 

En stiekem staat onze kerstboom nog. Ik vind het zo knus en en gezellig dat ik er een beetje aan gewend ben geraakt! Toch denk ik dat mijn vriend hem deze week gaat ‘verwijderen’. Helaas! 

 

  

Opletten in de klas 

Heerlijk om weer in Amsterdam te zijn, gelukkig was het lekker weer!  En superleuk om m’n klasgenootjes weer te zien.


 

 

Betrapt! Onze kerstboom staat nog, zo gezellig! En hij ruikt ook nog heel lekker: 

Cosy Time

 

Ik heb een kleine crush op deze rok van Mango, de print, het model en de kleurtjes; me likie! Super leuk in de zomer met een tanktop en slippertjes. Maar ook in de winter is ie gaaf met een legging, jasje en stoere boots. 

 

Ik had beloofd om jullie wat ‘winter looks’ van mezelf te showen. Dus voila, hier zijn ze! Mijn vriendin wilde ook poseren met haar leuke bontjas, Johny Depp T-shirt en stoere sneakers. Ik hou ervan om elke outfit met een mutsje te combineren. Ik heb ze bijna in alle kleuren! Handig voor als je een bad hair day hebt en het is ook lekker warm op de fiets. 

 

 

Sunday Funday! Ik ging weer op stap en ja, we gingen weer naar Primark! Mutsen voor 2 euro, shirtjes voor 6 euro, wat wil je nog meer? Zeker nu ik niet meer veel kan uitgeven (op jezelf wonen is o zo zwaar, hihi). 

Car fun 😉

 

Pashok selfie

 

We <3 Primark

 

De crush was, is en blijft. De Isabel Marant wedge sneakers. Voor kleine meisjes zoals ik, is dit een geniale uitvinding. Stoer en toch vrouwelijk en met de ingebouwde hak wordt je een stukje langer. Deze nieuwe funky kleuren vind ik super mooi en als ik zou weten welke ik zou willen, dan had ik ze gekocht (ahum na lang, lang sparen). Wat is jullie voorkeur? Knallend paars of pastel groen?

 

 

 

  

Mijn vriend heeft ons halve huis verbouwd tot fotostudio. En hier heeft ie een hele setting gemaakt met zijn oude camera’s en witte rozen. Ik ben super benieuwd naar het resultaat! 

 

 

Happy Monday en tot volgende week!

 

  

Always sparkle!

 

Liefs,
Anouk Emilie

 

En pssst.. volg me op Instagram (@anoukemilie) voor dagelijkse updates! Kijk ook op Facebook en mijn eigen blog